Velkommen i Kunst & KulturHøjskolen

Velkommen til en sæson uden Corona (!!!) og med fællessang, kaffe og samvær – sådan som vi kender det og som vi elsker det.

Igen i år kan vi præsentere et program, fyldt med store oplevelser.
Højskoledagene – mandage, tirsdage og onsdage.
Årsfest, foredragseftermiddage og kunstforedrag.
Højskoleophold rundt i Danmark. I 2023 på Mors Højskole.
Og som helt nyt 6 foredrag om Naturvidenskab – livestreaming fra Aarhus Universitet.
Årsmødet tirsdag d. 21. marts 2023.

Desværre må vi også sige farvel til hjerteblod.
Lørdagsbussen med Johs. Rahbek kører i garage lørdag d. 3. september. Et enestående eventyr slutter. Mere end 150 ture har Johs. arrangeret i hele Danmark, Slesvig og Skåne. Utallige timer og kilometer for at være topforberedt hver eneste gang. Tilbage i 2012 skriver Kärry Simonsen i VAF om Johs. og Lørdagsbussen: ”Ikke alene er han en fremragende fortæller, men har også evnen til at skabe nogle enestående ture, hvor han formidler natur, litteratur, arkitektur, kultur i det hele taget… En af hemmelighederne bag den rullende ”Højskoles” succes er et meget stort forarbejde, hvor Johs. Rahbek kører turene igennem på forhånd, søger oplysninger og har fortællingerne klar”.
Rigtig mange har med lørdagsbussen lært Danmark bedre at kende. Og så lige 60 aftenture og juleture til København og Flensborg. Men nu slutter det. En kæmpe stor tak til Johs.

Alex Pedersen og Annette Hertz er stoppet i bestyrelsen. Alex har gennem flere år – godt assisteret af Annette – arrangeret vore operaforedrag og ikke mindst de mange operature. Et meget stort arbejde. Tak for det. Desværre er det ikke lykkedes for os at finde afløsere. Så operaen er sat på pause.

Vi glæder os til at se jer alle. 

Gode venner er som stjerner. 
Det er ikke altid, at man ser dem, men man ved, de er der.

– Peter Plys

Jorgenejlskov760x430

Velkommen i Kunst & KulturHøjskolen.
Jørgen Ejlskov, forstander